Đề thi tiếng Anh lớp 11 học kì 1

Đề thi tiếng Anh lớp 11 học kì 1 có đáp án chi tiết

ICON

Bộ đề thi tiếng Anh lớp 11 học kì 1 có đáp án dưới đây của Toppy mong rằng sẽ giúp các bạn học sinh rèn luyện và nâng cao kỹ năng giải đề hiệu quả và nhanh chóng. Ở cuối mỗi bài viết, chúng tôi luôn tổng hợp ngữ pháp trọng tâm trong đề thi tiếng Anh lớp 11 học kì 1 và có giải thích chi tiết. Mong rằng bộ tài liệu này sẽ giúp các em học tốt, yêu thích và không sợ môn học này nữa.

Toppy – Ứng dụng học trực tuyến và luyện thi từ lớp 1 – 12, chuyên cung cấp những bộ tài liệu học tập hữu ích cho học sinh. Luôn đồng hành cùng phụ huynh và giáo viên nâng cao và cải thiện khả năng học tập của các em.

Đề thi tiếng Anh lớp 11 học kì 1 (Đề số 1)

PHẦN I: TRẮC NGHIỆM (8,0 điểm)

Read the passage and choose one correct answer for each question.(from 1 to 4)

       One warm spring day, Mrs. Baker went to the park near her house. She sat down on a park bench and started to read a letter from her daughter, Karen. Karen and her husband, John and their two children, Ken and Kathy, were on Florida on vacation for two weeks. Karen said that they were having a wonderful time, and she sent some postcards in the letters. The postcards showed pictures of Florida.

Mrs.Baker smiled at she read the letter again. She was happy that they were having a good time. While she was reading, a man came and sat down at the other end of the bench. He opened his newspaper and began to read.

Suddenly the poscards blew out of Mrs.Baker’s hand and fell on the ground. They started to blow away. Mr Mark Baker quickly reached down and helped Mrs.Baker pick them up. Mrs. Baker thanked him and showed him the postcards. They introduced themselves. It was the beginning of a very pleasant friendship.

(Đề thi tiếng Anh lớp 11 học kì 1 tại Toppy)

Câu 1:  What happened ?

A. The newspaper blew onto the ground.

B. Her hat blew onto the ground.

C. The postcards blew onto the ground.

D. The letter blew onto the ground.

Câu 2:  Mrs. Baker was…………………………………….

A. in the park reading her newspaper

B. in the park reading her book

C. at home reading her letter

D. in the park reading her letter

Câu 3:  The story ends with …………………………………..

A. a friendship

B. a letter

C. a postcard 

D. a love

Câu 4:  What did Mr.Marks do ?

A. He got up and went home

B. He reached down and helped Mrs.Baker pick up the postcards

C. He continued reading his newspaper

D. He pick them up and looked at them

Read the following passage carefully and then choose the option to fit each space by circling the letter A, B, C or D. (from 5 to 8)

    Homes are often decorated with plants and flowers at this time. Peach blossom is…(5)…………..at Tet in the North while apricot blossom is traditional in ……(6)…………South. The kumquat tree with its ripe deep orange fruits is popular throughout the country. One of Tet’s most special foods is banh chung, which is……(7)………….from sticky rice, green beans and fatty pork. Mut, which is candied fruit such as sugared apples, plums……(8)………..tomatoes, is also popular.

Câu 5:   A. influenceB. popular C. exchangeD. traditional
Câu 6:A. xB. aC. theD. an
Câu 7:A. making B. to madeC. madeD. make
Câu 8:A. orB. despiteC. andD. but

Choose the word that has stress pattern different from that of the other words (from9 to10)

Câu 9:       A. expect                    B. figure                       C. increase                 D. support

Câu 10:     A. population             B. international           C. available                D. university

Choose the underlined word or phrase in each sentence that needs correcting (from 11 to 14)

Câu 11: Anyone stole the money, but we don’t know who.

                    A                  B                  C                          D

Câu 12: I would like telling you about this

                         A            B                 C      D

Câu 13:He doesn’t spend much time learn lessons

                         A           B                            C         D

Câu 14: If I known about the job, I would have applied for it

                        A                        B                     C                         D

Choose one word whose underlined part is pronounced differently (from 15 to 17)

Câu 15:     A. wheat                     B. when                       C. who                        D. why

Câu 16:     A. change                   B. machine                 C. children                 D. church

Câu 17:     A. hand                       B. honour                    C. home                     D. holiday

Choose A, B, C, or D that best completes each unfinished sentence, substitutes the underlined part, or has a close meaning to the original one (from 18 to 32)

Câu 18:  No one replied when I phoned.

A. When I phoned, there was no signal.

B. When I phoned, there was nobody else.

C. When I answered the phone, there was a reply.

D. When I phoned, there was no reply.

Câu 19:  He couldn’t make the radio……………..

A. to work                B. worked               C. working                      D. work

Câu 20:  Nowadays, teenagers always love and imitate their own …………… in different ways.

A. actors                  B. mothers              C. experiences              D. idols

Câu 21:  People call the 50th the “…………….. anniversary.”

A. diamond             B. golden                 C. precious stone         D. silver

Câu 22:  Although the Women’s World Cup was established not long ago, it’s growing in popularity.

A. set up                  B. given up              C. put up                        D. made up

Câu 23:  When I…………….home I ………….. a phone call.

A. got – received   

B. had got – had received

C. was getting – was receiving

D. got – had received

Câu 24:  What’s the……………….of your country.

A. population           B. populous           C. populate                     D. popular

Câu 25:  Huong: You really have beautiful dress!

               Lan:…………………………………….

A. Thank you. That’s a nice compliment!

B. Fine, thanks

C. What a pity!

D. Good luck!

Câu 26: The organization for boys who no longer have fathers is named……………..

A. volunteers             B. big sisters        C. sisters                        D. big brothers

Câu 27:  Before Tet, shops are full ……………..goods.

A. on                           B. of                       C. with                             D. at

Câu 28:  Children are always………………..about the Tet holiday.

A. tired                       B. fond                   C. interested                   D. excited

Câu 29:  You remember …………….your lessons before going to class.

A. to learning            B. to learn              C. learning                       D. learn

Câu 30:  Loyalty is the third important quality.

A. weighty                 B. serious              C. powerful                      D. significant

Câu 31:  During summer vacations, students ……………to work in remote areas.

A. voluntary              B. volunteers         C. volunteer                     D. voluntarily

Câu 32:  She glanced……………the letter then gave it to me.

A. on                          B. over                    C. at                                  D. for

PHẦN II. TỰ LUẬN (2,0 điểm) (Đề thi tiếng Anh lớp 11 học kì 1)

Rewrite following sentences, using conditional sentence.(1mark)

She doesn’t know your address, so she can’t write to you.

=> If ……………………………………………………………………………………………….

It was very cold yesterday, so we couldn’t go swimming.

=> If ……………………………………………………………………………………………….

Complete the following sentences in the reported speech:(1mark)

“I’m sorry I’m late.” said Peter

=> Peter apologized for …………………………………………………………….

“You told a lie, Tom”, she said,

=> She accused Tom ………………………………………………………………………………

Đáp án đề thi tiếng Anh lớp 11 học kì 1 (Đề số 1)

Phần I. Trắc nghiệm

1. C9. B17. B25. A
2. D10. C18. D26. D
3. A11. A19. D27. B
4. B12. B20. D28. D
5. D13. C21. B29. B
6. C14. A22. A30. D
7. C15. C23. A31. C
8. A16. B24. A32. C

II. Phần tự luận:

She doesn’t know your address, so she can’t write to you.

=> If she knew your address, she could write to you

It was very cold yesterday, so we couldn’t go swimming.

=> If it had not been cold yesterday, we would have gone swimming

Complete the following sentences in the reported speech:(1mark)

“I’m sorry I’m late.” said Peter

=> Peter apologized for being late

“You told a lie, Tom”, she said,

=> She accused Tom of telling a life

Đề thi tiếng Anh lớp 11 học kì 1 (Đề số 2)

I /  VOCABULARY & GRAMMAR:  Choose the  best  option.

1. Good friendship should be based on ………… respect , trust and understanding 

A. loyal               B. attractive                       C. suspicious                      D. mutual

2. We must cooperate closely in order to finish the project on time 

A. help                B. work together               C. agree                               D. assist

3. The birthday marks the …………… in the life of a person , when he / she first came into being .

A. labels             B. milestones                    C. starting points               D. symptoms

4. The man expected ………………… a job in that company 

A. to offer          B. offering                          C. to be offered                  D. being offering

5. ……………all his homework , Tom was allowed to go out with his friends .

A. To do             B. Had done                       C. Doing                              D. Having done

6. We can’t grow enough food to …………..the increasing population .

A. support         B. supporter                       C. supportable                   D. supportive

7. Mary should have apologized ……….being late this morning , but she didn’t .

A. on                  B. for                                    C. of                                    D. about

Western people are not used …………with chopsticks .

A. eat                 B. to eat                              C. to eating                         D. for eating

8. ……………is the act of limiting the children born .

A. Population    B. Birth rate                       C. Birth control                  D. Under-population

9. The policeman ……………himopen his briefcase .

A. made             B. asked                              C. forced                             D. told

10. Thanks to the …………. among producers , customers can buy goods with low prices .

A. compete        B. competitor                    C. completion                    D. competition

11. – “ I hear you have passed your exams . Congratulations !” ~   “ ………………”.

A. Thank you !   B. Congratulations !          C. Not at all                       D. It’s my pleasure .

12. He wouldn’t have failed if he …………….his father’s advice .

A. takes              B. took                                C. had taken                      D. would take 

13. ……………printing …………by Chinese ?

A. Did / invented 

B. Was / invented             

C. Was / inventing             

D. Were / invented

14. The volunteers help disadvantaged children to …………….their difficulties .

A. struggle           B. fight                               C. forget                           D. overcome

II / ERROR IDENTIFICATION :  Pick out the underlined part that needs correcting 

16. Overpopulation  is a   short way   to lead to   poor   ,   illiteracy   and  social evils

                ( A )                           ( B )                            ( C )           ( D )

17. The film was so  bored   that many people  walked   out of   the cinema just after 15 minutes   watching it .

                                       ( A )                                                      ( B )                               ( C )                                 ( D )

18. To save energy , all the lights should be   turned off   before   going out .

          ( A)                                                ( B)              ( C )                            ( D )

19. Have seen  the film  twice , I don’t want  to see  it  again any more

            (A)                          ( B )                              ( C )                      (D )

20. They let me  choose   an  umbrella , and I  took the blue once

                                 ( A )    ( B )                              ( C )                 ( D )

III / READING :  

 A –  Choose the best answer to complete each space .

        I had an ……….( 21) experience last year . When I ………..( 22) to town in the south of France , a young man waved to me .

I stopped and he asked me for a lift . As soon as he had got into the car , I said good morning to him ……….( 23)  French and he replied in the same language . ………….( 24) of us spoke during the journey . I myself know a little of French . I had nearly approached the town when the young man suddenly said , very ………….( 25) , “ Do you speak English ? ” As I soon learnt , he was English himself .

21.A. amuseB. amusingC. amusedD. amusement
22.A.was drivingB. droveC. had been drivingD. having driven
23.A. withB. inC. on D. by
24.A. NotB. NeitherC. NoneD. All
25.A. quickB. slowC. slowlyD. slowness

 B –  Read the passage and choose the best answer for each question :

      Different regions have different rates of population growth , but in the 20th century , the world saw the biggest increase in its population in human history due to medical advances and massive increase in agricultural productivity made by the Green Revolution .

      However , in some countries there is a negative population growth , especially in the Central and Eastern Europe , mainly due to low fertility rate ,and Southern Africa  due to the high number of HIV – related deaths .Within the next decades , Japan and some countries in Western Europe are also expected to encounter a negative population growth  due to sub-replacement fertility rates .

      Population growth which exceeds the carrying capacity of an area will result in overpopulation . On the contrary , such areas may be considered “ under-populated ” if the population is not large enough to maintain an economic system .

(Đề thi tiếng Anh lớp 11 học kì 1 tại Toppy)

26. Which sentence is NOT true ?

 A. Most of the countries in the world are facing the problem of overpopulation

 B. Overpopulation is a state when the population growth exceeds the carrying capacity of an area

 C. The Green Revolution caused the population explosion in the 20th  century .

 D. The 20th century had the highest population growth rate in the history .

27. When is an area considered “ under-populated ” ?

 A. When its population is not big enough to maintain the economic system .

 B. When it has high number of HIV – related deaths .

 C. When its population is too poor .

 D. When it has high fertility rate

28. Which areas are expected to encounter a decrease in population growth in the next decades ?

 A. Some countries in Central and Eastern Europe ,         

 B. Japan

 C. Some countries in Western Europe ,                         

 D. B and C

29. Negative population growth in Central and Eastern Europe is due to : ……………

 A. high fertility rate   

 B.  low fertility rate

 C.low death rate                                     

 D. high number of HIV-related deaths .

3. What does “ fertility rate ” mean ?

 A. birth rate   

 B. death rate                         

 C. growth rate                 

 D. marriage rate

IV.  WRITING:  Choose the sentence that has the same meaning as the root one:

31. “ If I were you . I would travel to Paris by train ,” Jane said .

 A. Jane said If she had been me , she would have traveled to Paris by train .

 B. Jane said If she were me , she would travel to Paris by train .

 C. Jane advised me to travel to Paris by train .

 D. B and C are correct .

32. “ Congratulations ! You’ve won the scholarship ,” he said .

 A. He said that congratulations ! I had won the scholarship .

 B. He said I had won the scholarship and he congratulated .

 C. He congratulated me on having won the scholarship .

 D. He congratulated me of winning the scholarship .

33. Tom did his homework and then he went to bed .

 A. After Tom had done his homework , he went to bed .

 B. Having done his homework , Tom went to bed .

 C. Doing his homework , Tom went to bed .

 D. A and B are correct .

34. Let’s start our journey or we’ll be late .

 A. If we start our journey , we won’t be late .

 B. Unless we start our journey , we won’t be late .

 C. If we don’t start our journey , we’ll be late .

 D. We would be late if we didn’t start our journey .

35. He dislikes people asking him about his job .

 A. Asking him about his job is disliked .                 

 B. He dislikes being asked about his job .

 C. His job is disliked asking about .

 D. People are disliked asking about his job .

 V. PHONETICS :

A – Choose a word whose underlined part is pronounced differently from the others :

36.A. figureB. verageC. organizeD. grow
37.A. chooseB. childrenC. characterD. teacher
38.A. volunteerB. provinceC. populationD. provide

B – Choose a word whose stressed syllable is different from the others .

39.A. coordinateB. voluntaryC. minorityD. development
40.A. assistanceB. supporterC. vocationD. secretary

Đáp án đề thi tiếng Anh lớp 11 học kì 1 (Đề số 2)

1 – D

11 – D

21 – B

31 – D

2 – B

12 – A

22 – A

32 – C

3 – B

13-C

23 – B

33 – D

4 – C

14 – B

24 – B

34 – C

5 – D

15 – D

25 – C

35 – B

6 – A

16 – C

26 – A

36 – B

7 – B

17 – A

27 – A

37 – C

8 – C

18 – D

28 – D

38 – D

9 – C

19 – A

29 – B

39 – B

10 – A

20 – D

30- A

40 – D

Ngữ pháp ôn tập đề thi tiếng Anh lớp 11 học kì 1 trọng tâm

Để hoàn thành tốt đề thi tiếng Anh lớp 11 học kì 1, học sinh cần nắm chắc những ngữ pháp đặc biệt quan trọng sau đây.

1. Động từ khuyết thiếu

a. Must và Have to

Cả must và have to đều được sử dụng để diễn tả phải làm hành động để làm việc gì đó.

Tuy nhiên, must mang ý nghĩa diễn tả hành động bắt buộc đến từ chủ thể nói, còn have to mang ý nghĩa do tính thế, hoàn cảnh phải thực hiện.

Ví dụ:

  • I really must stop smoking. I want to do (Tôi phải bỏ thuốc lá. Vì tôi muốn thế.)
  • I have to stop smoking. Doctor’s order. (Tô phải bỏ hút thuốc. Lệnh của bác sỹ đấy.)

b. Should và ought to

Cả should và ought đều mang nghĩa là bắt buộc hay bổn phận, đưa ra lời khuyên và kiến nghị.

Ví dụ:

  • Applications should be sent before December 8th . (Đơn xin việc phải được gửi đến trước ngày 8 tháng 12.)
  • There ought to be traffic lights at this crossroads.  (Nên có đèn giao thông tại ngã tư này.)

2. Câu chẻ (Cleft sentences)

Câu chẻ được sử dụng để nhấn mạnh vào đối tượng hay sự việc nào đó. Câu thường có hai vế, một vế chính và một vế phụ.

* Câu trúc câu: It + be + … that + …

  • Ví dụ: It is Mr Tuấn who teaches Match at my school

* Phân loại câu chẻ: 

– Câu chẻ nhấn mạnh chủ ngữ:

  • It is/was + S (người) + who/that + V
  • It is/was + S (vật) + that + V

– Câu chẻ nhấn mạnh tân ngữ: 

  • It is/was + O (người) + that/whom + S + V
  • It is/was + O (danh từ riêng) + that + S + V
  • It is/was +O  (vật)+ that + S + V.

3. Câu điều kiện

Câu điều kiện loại 1:

Dùng để diễn ta những sự việc có khả năng xảy ra ở hiện tại hoặc tương lại.

Công thức: If + S + V (hiện tại đơn), S + will + V (tương lai đơn)

Câu điều kiện loại 2:

Dùng để diễn tả những sự việc không có thật ở hiện tại, không có khả năng xảy ra trong tương lai và giả định kết quả ở hiện tại.

Công thức: If + S + V(ed) (quá khứ đơn), S + would + V (dạng lùi thì)

Câu điều kiện loại 3

Dùng để diễn tả những sự việc đã không xảy ra trong quá khứ và giả định kết quả của nó nếu xảy ra.

Công thức: If + S + had + V(p2) (quá khứ hoàn thành), S + would + have + V(p2) (dạng lùi 2 thì)

4. Các thì trọng tâm

Thì hiện tại đơn:

a. Trường hợp sử dụng:

  • Diễn tả thói quen và hành động lặp đi lặp lại ở hiện tại
  • Nói về chân lý và sự thật hiển nhiên
  • Sử dụng trong thời gian biểu, chương trình hay kế hoạch đã được cố định theo thời gian biểu
  • Sử dụng trong câu điều kiện loại 1
  • Một số cấu trúc khác

b. Công thức:

Khẳng định:S + tobe(am/is/are)/V(e/es) + O
Phủ định:

S + tobe + not + O

S + do/does + not + V(nguyên thể) + O

Nghi vấn

Tobe (not) + S + O

What/When/Where/Why + do/does + S + V(nguyên thể) + O

Đề thi tiếng Anh lớp 11 học kì 1
Đề thi tiếng Anh lớp 11 học kì 1

Thì hiện tại tiếp diễn

a. Trường hợp sử dụng

  • Diễn tả hành động đang diễn ra ở thời điểm nói và kéo dài
  • Trường hợp đề nghị, cảnh báo, mệnh lệnh
  • Nói đến một hành động sắp xảy ra trong tương lai theo kế hoạch định trước
  • Sử dụng trường hợp không hài lòng hay phàn nàn về hành động gì đó

b. Công thức:

Khẳng định: S +am/ is/ are + V_ing + O
Phủ định:S + am/ is/ are+ not + V_ing + O
Nghi vấn:Am/is/are+S + V_ing+ O ?
Đề thi tiếng Anh lớp 11 học kì 1
Đề thi tiếng Anh lớp 11 học kì 1

Thì hiện tại hoàn thành

a. Trường hợp sử dụng: Diễn tả hành động đã xảy ra trong quá khứ nhưng có tác động đến hiện tại.

b. Công thức:

Khẳng định: S + have/has + V(p2) + O
Phủ định:S + have/has not + V(p2) + O
Nghi vấn:Have/has + S + V(p2) + O ?

Thì quá khứ đơn

a. Trường hợp sử dụng:

  • Diễn tả thói quen và hành động lặp đi lặp trong quá khứ
  • Diễn tả sự vật sự việc xảy ra và đã kết thúc trong quá khứ

b. Công thức:

Khẳng định: S + was/were + O
Phủ định:S + was/were + not + O
Nghi vấn:Was/were + S + V + O ?
Đề thi tiếng Anh lớp 11 học kì 1
Đề thi tiếng Anh lớp 11 học kì 1

Thì quá khứ tiếp diễn

a. Cách dùng

– Diễn đạt hành động đang xảy ra tại một thời điểm trong quá khứ

VD: We were having dinner at 7pm yesterday (vào lúc 7 giờ tối qua, chúng tôi đang ăn tối)

– Diễn tả 2 hành động xảy ra đồng thời trong quá khứ

VD:

While I was doing my homework, my sister was listening to music (trong khi tôi đang làm bài tập thì chị gái tôi nghe nhạc)

– Diễn tả hành động đang xảy ra thì có hành động khác xen vào

VD: When she was having a bath, the telephone rang (khi cô ấy đang tắm thì chuông điện thoại kêu)

b. Công thức:

(+) Câu khẳng định:S + was/were + V-ing + O

(-) Câu phủ định: S + was/were + not + V-ing + O

(?) Câu Nghi vấn: Was/were + S + V-ing + O

Thì quá khứ hoàn thành

a. Cách dùng:

– Diễn tả những hành động đã xảy ra và hoàn thành trước hành động khác trong quá khứ

VD: When my grandfather retired last year, he had worked for that company for more than 40 years (khi ông nội tôi nghỉ hưu năm ngoái, ông ấy đã làm việc cho công ty ấy được hơn 40 năm)

b. Công thức

 (+) Khẳng định: S + had + V(p2)

 (-) Câu phủ định: S + had + not + V(p2)

 (?) Câu nghi vấn: Had + S + V(p2)

Thì tương lai đơn

a. Trường hợp sử dụng: Diễn tả những hành động xảy ra trong tương lai.

b. Công thức:

Khẳng định: S + will + tobe/V + O
Phủ định:S + will + not + tobe/V + O
Nghi vấn:Will + S + tobe/V + O ?
Đề thi tiếng Anh lớp 11 học kì 1
Đề thi tiếng Anh lớp 11 học kì 1

Thì tương lại tiếp diễn

a. Cách dùng

– Diễn tả những hành động sẽ đang xảy ra tại một thời điểm xác định trong tương lai

VD:

at 8.00 tomorrow, he will be working in his office (vào lúc 8 giờ sáng mai, anh ấy sẽ đang làm việc ở văn phòng)

– Diễn tả một hành động đang xảy ra trong tương lai thì có hành động khác xen vào. Hành động nào xảy ra trước chia thì tương lai tiếp diễn, hành động nào xảy ra sau chia thì hiện tại đơn

VD: When we come to see our uncle next Sunday, he will be working in the garden (khi chúng tôi đến thăm bác vào chủ nhật tới, bác ấy sẽ đang làm vườn)

b. Công thức

 (+) Khẳng định: S + will + be + V-ing

 (-) Câu phủ định: S + will + not + be + V-ing

 (?) Câu nghi vấn: Will + S + be + V-ing

Thì tương lai hoàn thành

 a. cách dùng

– Diễn tả một hành động được hoàn thành trước một thời điểm trong tương lai

VD: We will have paid the loan by August (chúng ta sẽ trả xong nợ vào tháng 8)

– Diễn tả một hành động sẽ được hoàn thành trước một hành động khác trong tương lai

VD: They will have finished building a new bridge when we return to the town next year (năm tới khi chúng tôi quay lại thị trấn, họ sẽ đã xây xong một cây cầu mới)

b. Công thức

 (+) Khẳng định: S + will + have + V(p2)

 (-) Câu phủ định: S + will + not + have + V(p2)

 (?) Câu nghi vấn: Will + S + have + V(p2)

Đây là một số ngữ pháp nền tảng thường được vận dụng trong đề thi tiếng Anh lớp 11 học kì 1 và ở lớp học cao hơn. Hãy liên hệ với Toppy để nhận hỗ trợ tốt nhất của chúng tôi.

>>> Có thể bạn quan tâm: Giải bài tập toán lớp 11 – tổng hợp bí quyết làm bài nhanh nhất

Toppy – Hỗ trợ đề thi tiếng Anh lớp 11 học kì 1 đạt điểm cao

Toppy là nền tảng giáo dục trực tuyến cho mọi lứa tuổi. Chúng tôi chuyên cung cấp tài liệu, kiến thức hữu ích và hỗ trợ học sinh đạt điểm cao trong đề thi tiếng Anh lớp 11 học kì 1.

Tại Toppy không chỉ có các giáo viên chuyên nghiệp, phương pháp giáo dục tiên tiến, mà còn áp dụng nhiều trí tuệ nhân tạo (AI) trong giảng dạy, đánh giá kết quả học tập và nhắc nhở học sinh học bài mỗi ngày.

Đây không chỉ là điều kiện để các em nâng cao điểm số trong đề thi tiếng Anh lớp 11 học kì 1. Học sinh sớm có cơ hội thực hành và làm quen với công nghệ giáo dục hàng đầu hiện nay.

Toppy cam kết 100% nâng cao điểm số điểm số môn tiếng Anh cho mọi học sinh, ở mọi lứa tuổi với chi phí online tiết kiệm nhất.

Đăng ký trải nghiệm 120 phút học miễn phí tại Toppy ngay.

Bộ đề thi tiếng Anh lớp 11 học kì 1 và ngữ pháp trọng đây trên đây mong rằng đã giúp học sinh ôn tập, hệ thống kiến thức và nâng cao kỹ năng giải đề của mình. Nếu có gì thắc mắc và cần hỗ trợ trong học tập và chuyên môn, hãy liên hệ ngay với Toppy. Tìm hiểu nhiều hơn tại https://toppy.vn

Giới thiệu về TOPPY
ICON

TOPPY nền tảng học trực tuyển áp dụng công nghệ AI nhắc học thông minh, chấm chữa bài tự động giúp cho học sinh dễ dàng khắc phục lỗ hổng kiến thức.

Với hàng nghìn chủ điểm kiến thức các môn từ lớp 1 tới lớp 12 và video bài giảng sinh động, hấp dẫn, lộ trình học rõ ràng sẽ giúp con chủ động nắm bắt kiến thức và nâng cao điểm số trên lớp